Friday 4 October 2013

Torbica - vječna inspiracija

Nedvojbeno je da žene na svoje torbice gledaju kao na privatan posjed! Čini mi se da smo genetski predispozicionirane da uvijek pored sebe imamo svoju torbu čija unutrašnjost skriva mnogo lijepih i nama dragih stvari! Koliko bi nam jednostavnije bilo da sve stavke poput novčanika, šminke,sjajila za usne,kreme,naočala,maramica, telefona, ključeva i ostale gomile stvari, bacimo u plastičnu kesicu i spasimo same sebe od konstantne potrage za idealnom ljepoticom koja će se njihat na našem ramenu ili zapešću!
Tijekom nedavnog održanog tjedna mode u Parizu zapažen je niz krajnje zanimljivih i interesantnih torbica na ulicama ovog modernog grada.
Kad pogledam bolje ovu galeriju slika , čini mi se da nema modela koji ne bi poželila u svom ormaru jer su jednostavno neodoljive! Oblikom ili printom, od malenih preko predimenzioniranih, dugodlakih, klasičnih Chanelovih i Hermesovih, do modela Olympia le Tan koja me uvijek iznova oduševi  novom kolekcijom, nemoguće je ne primjetiti kako torba i najdosadniju kombinaciju učini zanimljivom!
Bilo kako bilo, torba mnogo govori o vama i na internetu se može pronaći čitav niz analiza sadržaja njene unutrašnjosti da ćete imati osjećaj kao da ste prošli kroz ured kakvog poznatog psihoanalitičara!
Za mene osobno ona je intimna poput donjeg rublja , intrigantna poput cipela,te nešto posebno što je gotovo nemoguće kupiti drugoj osobi!
A sad bacite oko na slije, mozak na pašu, i uživajte u vikendu!
Peace,
V.




























    Izvor: Honestly wtf




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...