Friday 20 December 2013

Mu cephei u 42 kombinacije!

Na pragu smo Nove godine, a Mu cephei  vam donosi  presjek svih outfita koje smo škljocali u 2013.! Pisanje bloga krenulo je ispočetka na engleskom jeziku misleći da ga nitko neće čitat, a ja ću imati savršenu priliku za vježbanje, pošto uz svakodnevne obaveze škola stranih jezika bila je nemoguća misija! Krenulo je mic po mic iz čistog hobija i uživancije i još uvijek se tako prema svemu i odnosim! Za mene je odijevanje i moda nešto što sam naslijedila od matere krojačice koja je meni i sestri od malih nogu šivala odjeću.Nastavilo se s maltretiranjem Barbi lutke, reperskom fazom u srednjoj školi, klasičarkom koja je počela radit s osamnaest ,preko tetkice na fakultetu do fine damice u fazi upoznavanja sadašnjeg muža. Ta mi je bila najdosadnija i izgledala sam barem 10 godina starije! Danas je moj stil nedefiniran, ovisan o vremenu, raspoloženju, trenucima inspiracije i igri koju  taj dan igram! Iako sam preko dana uglavnom u  ´radnoj robi´, škljovcanja su momenti kad ulazim u ormar dok muzika nabija iz zvučnika, nabrzinu se obučem, odem po priju koja me fotka i za po ure timer oglasi kraj igre, obično idem po zvijer u vrtić, a fotićka na posao! Totalno seksualna veza, ja se uredim, ona me okine i svatko krene na svoju stranu! Ni jedan outfit nismo škljocali popodne, ni jedan outfit nismo škljocali ´po komodu´, ni jedan outfit nema dobar make up i frizuru! Bilo je tu mnogo dobre zabave i  popriličnih  navala smijeha, prolaženja kroz crveno, penjanja po razrušenim krovovima,hodanja po rijeci bosa na -5,papiga odbjeglih iz krletke, maltretiranja muža za škljoc dok kasni na avion,teškog smrzavanja,šuljanja ispod tuđih ponistri,kuharskih duela, guranja tuđih auta, problematičnih objektiva,obilaženja napuštenih tvornica 15 minuta prije dogovorene večere, iskakanja iz vlaka,rovarenja po second handovima,prekooceanskih  skype koncerata,  laganja, muljanja, a  sve za ostavarit krajnji cilj- fotku! Fotku koja nije profesionalna , al je nastala iz ljubavi, fotku koju škljocaju žene,moje prijateljice, i odvajaju svoje vrime za bit sa mnom u ovoj priči.Fotku koju neizmjerno volim i za koja sam spremna sve učinit!O izgledu i dizajnu bloga neću ni govorit, još se nisam makla od početka, sve je u kupusu, sve je u rusfaju, ali jeb*** , doć će i za to vrime! Da nije bilo bloga nikad ne bi upisala modni dizajn i cili bi život žalila za tim ! Ovako neću, barem sam probala! Raduju me vaše poruke koje dobivam, pogotovo od mladih cura.Simpatično mi je kad me pitaju jesam li ja ona blogerica! To me najviše zbuni jer se uopće tako ne gledam! Ja sam prvenstveno luda žena moga muža, mama djeteta iz epruvete koje me svojim rođenjem obogatilo za  enormno životno iskustvo i koje mi daje ovu neiscrpnu energiju s kojom se borim! A onda sam i nekakva tzv.blogerica , mada u suštini mrzim tu riječ! Od svih mojih hobija najdraža mi je yoga, a zapostavljam je jako, da se čak razmišljam ugasit sve ovo i posvetit se skroz drugim stvarima koje sam zapostavila radi bloga.
42 kombinacije u godinu dana, 42 vrhunska druženja i  gomila materijala za povirit pod stare dane!
Isto tako mogu bez svega ovoga,nisam opsjednuto zaslijepljena krpicama, svjesna sam situacije u kojoj živimo i kako je na neki način sve ovo pomalo bezveze i materijalistički, ali dok vi čitate i dok god imam pozitivni feedback, ja ću i dalje nastojat razveseljavat i vas i sebe! Cilj cijele ove  priče i ovdje i na Facebooku je čista pozitiva, dobra vibra uz malo dobre mjuze i  pokoji kvalitetan zalogajčić!
 Jer sve sam to ja, vedra(na) i vrckava žena koja će zauvijek ostati dijete u duši!
Za kraj veliko hvala dragoj Barbari, kojoj ću za Božić kupit pravi pravcati bič! Da me nije onako tjerala i ohrabrivala od svega ovog ne bi bilo ništa! Tnx bejb! Love U!























6 comments:

Anonymous said...

Ne, nikakvo gašenje! Uživam u tvojim postovima, najviše me veseli što se ne tiču isključivo mode, nego se kroz svaki post provlači pozitivna energija i životna radost, vidi se da sve nastaje iz ljubavi. I sve pohvale fotografima!

Spomenula si da ti se stil mijenjao kroz godine - kako si došla do ove faze u kojoj se, pretpostavljam, osjećaš najbolje? Ja nikako da se nađem . :-)

Unknown said...

Oho, ho! Hvala ti na lijepim rijecima! Uhvati me krizni moment kad vidim da sam ipak dosta vremena posvetila blogu, a ne necemu drugom sto me jednako veseli! Ja inace imam dosta hobija, i svime bi se bavila pomalo, al dan je jednostavno prekratak! Al nastavit cu jos, don't worry :-)))) Do ove faze sam dosla najvise zahvaljujuci godinama i iskustvu. Naucis istaknut dobre strane, a kamuflirat nedostatke. Naucila sam sto mi najbolje stoji, a sto je najvaznije nisam opterecena i igram se! Volim mijesat stilove, ne bojim se, nemam predrasude. Second hand mi pruza beskonacne mogucnosti da isprobam odjecu iz nekih minulih vremena i osvjezim je s modernim dodacima! I sve za neke sitne novce! Jos da me pustit, da imam slobodu radit 'po komodu', sve bi bilo puno bolje! Al ok, ima vremena! Sve naj ti zelim za blagdane!

Anonymous said...

Svaka čast Vedrana, super pišeš i fotke su ti cool!!! Sad sam te otkrila i bas si mi fora...samo tako dalje!!!

Unknown said...

Hvalaaaaaaaaa! Stay tuned i dobrodošla!

Anonymous said...

Bok draga,

slučajno naletjela na tvoj blog i odličan mi je!!
Jako si inspirativna, čitam te iz daleke Azije.
Imam isto malu curku, volim modu, sviđa mi se totalno tvoj stil.
Žao mi je jedino kaj nisam tak slobodna i neopterećena kao ti u smlislu života, izričaja itd.
Super su fotke, vidi se tvoja energija na njima!
Super, super super

Unknown said...

Pozdrav dalekoj Aziji i hvala vam na komplimentu! Beskrajno me raduju vasi komentari i najradije bi vas sad odmah zagrlila da mogu! Trudim se koliko mogu bit neopterecena, osim kad zabrijem na neku kreaciju, onda se malo vise znam potrudit ! Ali u sustini ,I don't give a fuck! Ljubite i cuvajte malo zlato, to je ipak najvaznije,a opustenost dodje s godinama, s iskustvom! Jos jednom vam hvala sto me pratite, zdravi i veseli bili!
Pusa, Veki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...