Thursday 7 November 2013

Medo iz djetinjstva i jedna cool izložba

Da li koji put prisjetite medvjedića iz svog djetinjstva? Svatko od nas imao je bar jednog medu čija je vrijednost-neprocjenjiva!Tijekom povjesti mijenjao mu se oblik,a ovisno o svjetskim trendovima i vrsta materijala! Jedno što je oduvijek ostalo isto su velike okrugle smeđe oči, čupave uši i šape koje jednostavno mame u zagrljaj! Bilo da se radi o koali, pandi ili mrkom medvjedu on je simbol našeg djetinjstva koji krije u sebi sjećanje na prolivene suze i smješak radi svih naših dječjih radosti!
Nagrađeni fotograf Mark Nixon stvorio je bogatu riznicu otkačenih i nostalgičnih portreta koji su s ljubavlju bili zlostavljani godinama i odlučio je napraviti izložbu .Portreti ovih slatkih mališana nestalih noseva i otrgnutih udova postali su prava senzacija na pojedinim blogovima i vijestima!
Nadam se da vas i dalje zanimaju ovako djetinje teme! Čuvajte i njegujte dijete u sebi.Ne dajte mu da nikada odraste,nikada ne nestane.Nemojte ga blokirati glupim argumentima tipa, nije primjereno mojim godinama da se penjem na stablo,veliki dečki ne plaču,ili npr.ako osjetimo impuls da šetamo i poskočimo sa zidića! Kada blokirate vaše unutarnje dijete osiromašujete vašu prirodu! Sjetite se samo Mr Beana i njegovog medvjedića s kojim spava! A sad brzo na tavan, izvucite svog prašnjavog druga i zahvalite mu za sve one lijepe trenutke koje ste proveli zajedno u krilu, za tugu kad bi ga majka oprala u mašini i što vam je bio utjeha kad nikoga drugog nije bilo! Ja sam svog pronašla, ali ovaj put samo na slici!
Čitamo se uskoro,
peace,
V.


slike:Honestly wtf i privatni album


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...