Thursday 19 December 2013

Export-import svašta!

Sjeverna luka Split lagano postaje moj drugi dom! Ima nešto što me vuče dole, a mislim da znam i šta! Nekako se najbolje osjećam u tom radničkom okruženju, području minulih trgovina , prometnih terminala,zapuštenih skladišta i hangara! Stari silosi, iskrivljeni Dalvinov dimnjak, zahrđali vagoni i travom obrasle tračnice zapravo su odličan kontrast današnjem pomalo baby outfitu! A ja sam ima bit  u prošlom životu vozila viljuškar ili radila na istovaru paleta!   
Jučer sam položila svoj prvi ispit nakon dugog niza godina i baš sam bila uzbuđena! U školi se situacija pomalo zakuhtava! Osim što postajem sve bolja u crtanju olovkom, ipak me privlači rad u boji, a posebno se veselim dizajniranju svoje prve kreacije za nadolazeće Dane vjenčanja.Vjenčanica ili večernja haljina, još nisam odlučila!
Prije nego sam upisala ovu modnu školu čula sam dosta negativnih komentara, tipa- ništa nećeš naučit, dosadno je, ne vrijedi tih para i tako to, ali u mom slučaju situacija baš i nije takva i mogu vam reć da sam u protekla dva mjeseca dosta toga usadila u ovu ludu glavu! Svaka srijeda mi je izazov, a crtanje domaćih radova pretvorilo se u pravo nedjeljno opuštanje! Znanje je bogatstvo danas dostupno svima , pitanje je samo u čemu se pronalaziš. Škola ti neće puno pomoć ako nemaš volje i žara za onim što želiš naučit!
Odličan je osjećaš kao uspiješ otkrit neki svoj skriveni talent, kad znaš da si budan,da duboko u tebi leži još puno toga neistraženog!Ne smijem zaboravit sve nove ljude koje sam upoznala, njihove priče, iskustva! Sve to obogaćuje moj život i ovu 2013.godinu zaključit ću kao uspješnu i produktivnu!Ponovila se i dogodine!
E, pa sad  dosta filozofije pređimo malo na fotografije! Iako mi nije bio dan za poziranje , ipak smo napravile dobar škljoc! Tejk a luk & goodbye!
Peace, V.





Slike:Barbara Kurtović


4 comments:

Anonymous said...

Bas ti pristaje ime Vedrana :))

Unknown said...

Jel tako da je! Bravo, palac gore!

Anonymous said...

savrsenstvo :)

Unknown said...

Hvala vam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...