Monday 4 November 2013

Sve boje jeseni

Evala dobri ljudi!
Nije me bilo zadnjih dana i nek nije :-))))
Evo konačno sam uhvatila malo vremena da sjednem kao čovjek i u miru napišem par riječi!
Nemam pojma kako je kod vas, ali dani mi lete u trku!
Više se osjećam kao hobotnica nego ljudsko biće!
U našoj kući dižemo se prije pijetla! Zvijer već u 6 sati zove iz svoje sobe, a ja navučem prekrivač preko glave, prestanem disat, u nadi da me neće čut i da će nastavit spavat bar do sedam! Al´ nema šanse! Probala sam sve metode! No, bilo kako bilo, rano dizanje ipak ima svojih prednosti! Možda nećete vjerovat ali ovo smo snimali već u 9 sati ujutro! Nakon što smo teti na porti udijelile domaće keksiće s mendulama i lješnjacima, počastila nas je škljocanjem u Meštovićevom dnevnom boravku!
Boca Jack Daniellsa nekako se uklopila u priču, iako nije baš moje omiljeno piće! Al´aj dobro, potegla sam dva gutljaja, čisto da isperem grlo!
Što idem starija sve više mi godi jesen,zemljani tonovi, tmurni dani, pa čak i kiša koju skoro nitko ne voli!
Jesen obiluje divnim plodovima poput šipka, kestena, mandarina, a šuštanje šarolikog lišća i tapkanje po blatnim lokvicama, na mene djeluje pozitivno i smirujuće! Ljeto uistinu pakira kofere i nemam ništa protiv!
Srijeda je postala moj omiljeni dan! U školi sam cijelo jutro i otkrila sam da sam uistinu dobra u crtanju! Konačno sam dala oduška svojoj kreativnosti, pa sad kao luda crtam po čemu god stignem!
Predmeti su zanimljivi i dobar je osjećaj primati znanje! Prvi put nemam straha da ću ´okinit´na polugodištu!
Danas sam stavila svoju treću tetovažu, pere me pms, a tada sam u stanju plakat  na otvaranje Olimpijskih igara,sumanuto kupovat proizvode koji garantiraju, mladost, zategnutost, baršunatost,glatkost, gipkost i slične pizd**** ispitanje na 6000000 žena!
Zajeban je taj pms,zajeban do boli i ne mogu vjerovat da svaki mjesec nasjednem na tu prokletu navalu hormona!
S brda s dola u mom stilu, dolazim polako do kraja, jer bi mogla pisat do jutra!Čeka me priprema za večeru s prijateljima! Nikako se rješit kasno večernjih prejedanja! Al´ briga me! Sretna sam punog trbušćića, a za kile ko mari! A i On više voli da ljulja nego da žulja! Partim, vrime je!
Čitamo se uskoro,stojte mi dobro!
I da ne zaboravim, hvala vam za sve vaše komentare! Vidim da ih je puno više od kad blogam na HR! 
Adios, V.


Photo: Barbara Kurtović


7 comments:

Anonymous said...

Bravo! Kod drugih blogerica zapravo i ne čitam tekst (gotovo svaki je identičan) dok kod tebe tekst čitam i po nekoliko puta. Oduševljena sam. Just keep goin'... ;)
Ps- O stilu neću trošiti riječi. Amazing!!

Unknown said...

Puno vam hvala! Uistinu mi laskaju Vaše riječi! Možda je stvar prioriteta! Nikada mi odjeća nije bila centar svijeta i zato izbjegavam pisati samo o njoj... To tekst čini toplijim...I kad otvoriš dušu, pustiš ljudima da te upoznaju na neki drugačiji, recimo senzibilniji način....

Anonymous said...

Lijepo i jedinstveno!

Vidjela sam par tvojih slika na 'Bilo kud, klikom svud'. Ostala sam zadivljena tvojim stilom, uz još par zanimljivih djevojaka, ali i zatečena komentarima dežurnih kompleksaša. Kako uspijevaš ostati svoja i istaknuti se u malenoj sredini punoj klonova?

Unknown said...

Puno Vam hvala na lijepim riječima!
Drago mi je što vam se sviđa moj stil, a kako uspijevam ostati svoja? E, pa zapravo vrlo lako!
Ne obazirem se nikad na ono što selo ima za reći! Živim svoj život, ne oblačim se radi nikog drugog nego iskuljučivo za svoj gušt!Nastojim se klonit ženskih društava, tračeva i gradskih djireva!Isto tako nije mi problem ni prošetat gradom kao klošar, bez trunke šminke u tuti i patikama! Najvažnije mi je da sam sretna iznutra, da mi je obitelj zdrava i sretna!Sve drugo je manje važno....

Anonymous said...

Svaka pohvala za ispravno postavljene prioritete!
Nažalost, to je danas postalo toliko rijetko da se čak pomalo i začudimo kada netko stoji čvrsto na zemlji i njeguje prave vrijednosti. Poznajem tek nekoliko takvih ljudi...

Bilo kako bilo, ti nas nastavi i dalje uveseljavati svojim divnim postovima. Voljela bih pročitati nešto više o yogi kad nađeš vremena i inspiracije. :)

Unknown said...

Post o yogi će biti uskoro! Hvala vam još jednom! Pozz!

Anonymous said...

Pravi jesenski outfit! :) Koji lak je na noktima?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...