Friday, 29 November 2013

Vedrana i Barbara u sjevernoj luci!

Nakon nešto manje od mjesec dana konačno sam udostojila mrdnut dupe i snimit nešto sa svojom dragom prijom, koja je uistinu odličan motivator! S njom nema šale, i kad ona kaže :˝Vedrana moramo snimat!˝ to znači da je stvarno kucnuo čas za ulazak u ormar! Priznajem, oduvijek sam bila kampanjac, uvijek mi treba neka posebna inspiracija,motivacija, savršen trenutak koji će odgovarat perfekcionistu koji mi sjedi na desnom ramenu!Ali zato kad osjetim neku dobru vibru u stanju sam radit od jutra do mraka! Sada ću vam opisati kako je izgledalo naše današnje druženje uz fotić!
Još sinoć smo dogovorile termin koji smo najranije jutros pomaknule za sat vremena unaprijed i našle se u deset sati u sjevernoj luci Split! S Barbarom odlično funcioniram jer je točna ,a to iznimno cijenim kod ljudi! Lokacija, kao industrijski dio grada ,obiluje s par atraktivnih kulisa, ali pošto je sunce odlučilo tako žarko sjati danas, morale smo pobjeći u hladovinu da izbjegnemo sjene i blještavilo! Putem smo naletjele na izrazito ljubaznog lučkog radnika koji je vidjevši me u ovoj šarenoj haljinici ostao pomalo zabezeknut s obzirom da su ljudi u luci uglavnom u trlišu,olitiga radnoj odjeći! Bilo kako bilo, našle smo adekvatan komadić zida i krenule u akciju! Uloženo vrijeme, nekih 15-ak minuta! Sonja Lamut na mojoj glavi pregrijala je sve one odumrle stanice u mozgu pa sam slobodno mogla šetat bez jakne na  plus 4 Celzijusova!Ali za dobru fotku se ponekad sjedne i na hladni mramor,baš kao danas! Ne gine mi kutija antibiotika u naredni tjedan ili barem neki najblaži oblik gripe!
Kad smo došle do zaključka da imamo dovoljno materijala,a tajming nam je dopuštao, odlučile smo snimit još jedan session, jer kako Barbara kaže :˝Zovu nam kišu!˝ I tako sam se na jedvite jade presvukla u autu na sred sjeverne luke,dok je akciju pratio brkati kamijonđija iz parkirane cisterne nasuprot nas! On se samo osmjehne i zasuče svoj masni brk,dok smo mi prelazile preko šest tračnica da bi došle do vlaka Split-Knin jer se super slaže s mojom sljedećom odjevnom kombinacijom! Užas živi, al´ tako to ide!
Vlak je stajao parkiran,a par čistačica u zelenim odorama svojski se trudilo da ga očiste! Taman idealan moment za sliku, samo da vlak ne krene! Kao što nam se dogodilo sa prekrasnim crno-zlatnim vratima kad se snimao Game of Thrones, a mi nismo imale pojma! Došle smo u momentu kad su radnici taman postavili vrata i otišli na marendu! Bilo je to u splitskom getu! Oduševile smo se i odlučile da ćemo doć sutra i kliknut, iako ni jednoj od nas nije bilo jasno kako tako divna vrata nismo uočile ranije! Kad smo sutra došle umjesto  naših prekrasnih vrata, našli smo samo na daske zakucane o zid! Za potrebe snimanja bile su tu samo jedan dan!
Druženje smo uokvirile posjetom second handu! Ona je kupila kaput i  maksi suknju, a ja karirani sako i midi suknju! Toliko smo se smijale da nas je prodavačica proglasila potencijalno opasnima i uhodila nas u stopu! Sova je bila sigurna da smo došli u pljačku! Tako ti je to kad si nova! Na kasi me dočekala moja stara prija i samo se slatko nasmijala zajedno s nama! Zar život nije divan?! I najljepše stvari su zaista besplatne! Prijateljstvo, smijeh, ljubav, sreća!
Polako mi nestaje slova i tinte, padaju mi žunte!
Želim vam svima ugodan vikend, need to go!
Besos & goodbye!
Čitamo se uskoro!
Peace, V.


Slije:Barbara Kurtović


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...