Thursday 3 October 2013

Jel može kil´ kukumara?!

Nakon par dana kiše i ružnog vremena zasjalo je sunce nad našim splitskim nebom! Kao prilično hiperaktivnoj ženi od konstantne akcije, kiša na mene djeluje izrazito smirujuće.Natjera me da boravim u kući, budem kreativna, bavim se stvarima koje volim i za koje inače nemam vremena!
U stanju sam cijeli dan šivat ( uglavnom ručno jer za mašinu nemam živaca i nikad je nisam svladala ), slušat glazbu,nešto fino skuhat pa makar i za samu sebe, popričat s prijateljima na telefon, po mogućnosti na kućni! Ima neke posebne čari u tom kućnom telefonu koji sve više pada u zaborav! Svjesna sam da sam veliki nostalgičar i jako mi fale neke stvari iz djetinjstva i rane mladosti.Rekla bi da sam sa svoje 33 godine punopravni član izgubljene generacije!
Prilikom posjete second handu, inače mojoj omiljenoj destinaciji za shoping, dobila sam od jedne simpatične šinjorine ove Versace jeans hlače! Njoj su bile preuske, a ja sam nekako kliznula unutra na moju i njenu radost! Savršeno su mi udobne za otić na pazar i u kupovinu pa sam ih  iskombinirala sa muževim t-shirtom i mojim omiljenim bijelim blejzerom, da imam potpunu slobodu kretanja dok su mi ruke pune vrećica!
Inače nisam tip koji se voli oblačit u tijesnu odjeću, da ne govorim obuću! Ovaj Nike model, koje usput ima pola grada,bile su prvi odabir s obzirom da ujutro uvijek žurim, a nisam tip koji unaprijed odabire što će odjenut ! To ovisi o raspoloženju i filmu u kojem se probudim!
I da, najteže mi je pisat tekstove kad su moje slike u pitanju.Da ne bude preglupo, predugo, preintimno, previše bazirano samo na odjeću, jer u sustini nisam bazirana samo na to....Ah!!!!
Završavam post jer je malena zvijer ubacila u petu brzinu, a ja sam još u piđami! Spremamo se za odlazak na  plažu, a to uključuje cijeli arsenal radnih strojeva, službenih vozila, lopatica, kantica, grabljica koje čekaju da ih spremim!
Želim vam ugodan dan, grlite se, ljubite i napravite nešto korisno danas!!
Peace,
V.







 


photos by: Barbara Kurtović



3 comments:

Tanja_Tivat said...

Znas li da sam ovakav bijeli blejzer izgubila prije 4-5 godina u Dubrovniku na zidinama. Ne mogu ga jos uvijek prezaliti! :D Cista 10-ka.

Anonymous said...

Obozavam tvoje tekstove na blogu, imaju dušu a to je trenutno rijetkost! U koji shs ideš u Splitu ja samo znam za onaj nasuprot GKMM??

Unknown said...

Tanja draga , ja sam ovaj nasla na zidinama prije 4-5 giodina! Hahaha, sala mala! Super je sako! I lako se kombinira na sve!
Anonymous , veliko hvala na komplimentu za tekst ! Pisem iz duse i srca , kako mi dodje! Skacem s teme na temu, iuvijek u velikoj zurbi! Da se vise potrudim moglo bi bit puno bolje jer volim pisat! Second hand se preselio u Dubrovacku ulici , gdje je bio Dijan Gym! I moze se nac zgodnih stvarcica!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...