Wednesday 18 June 2014

Online upoznavanje - Dan poslije!

Vrlo često se suočim sa pitanjem Koristi od pisanja bloga. Da li postoji neka korist od svega toga ili je to onako, hobi za besposlene? Za manje od dvije godine ,koliko ga pišem ,statistike mi daju neke zanimljive brojke, ali kako se uvijek više vodim srcem, na prvom mjestu mi je ipak broj poznanstva i sretnih trenutaka koje sam doživjela radeći nešto što uistinu volim i sve one vaše divne poruke koje mi svakodnevno pristižu u inbox! Sve to obogatilo je i promijenilo moj život milion puta, što je apsolutno nemjerljivo novcem ! Tako sam nekako upoznala i Ivonu! Instagram je definitivno moja najdraža društvena mreža i mjesto na kojem smo se prvi puta srele- online! Ivonina galerija slika oduševila me spontanošću trenutka, te emocijama koje nepretenciozno i stidljivo vire iz njenih fotki. Ispalo je da gajimo  jednaku ljubav prema prirodi, djeci, obitelji i jednom mopsu! Na virtualnim druženjima konstatirale smo da smo čak i susjede, da šetamo psa i dijete  istim utabanim stazama uz rijeku Jadro, a kako je za ovih tmurnih dana osvjetljene idealno za snimanje, dugo planirani susret konačno se realizirao na najspontaniji mogući način! Idemo se fotkat i konačno upoznat face to face!Spremila sam se ad hoc ( nokti su se mazali u autu dok je muž vozio i pomalo gunđao jer je kasnio na avion -sorry bejb!) i žustro krenula na snimanje kao da se nalazim s nekim koga znam godinama! Sitna plavušica s mužem i preslatkim djetetom dočekala  me u antičkoj Saloni ! Kišica je sipila,  bilo je ugodno i toplo, a opet mistično i  ambijentalno s obzirom na eksterijer i ljepotu  tog velebnog zdanja!Osjećala sam se kao da sam zalutala na vlastito vjenčanje, u bijeloj haljini  i cvijeću u kosi , koje sam ubrala putem do tamo!
Ležerno, bez imalo panike, sa puno stila ( ipak Bičica je iza objektiva ) klik po klik, ćakulu po ćakulu,onako preko oka, i proletilo je vrime! Volim ljude koji neće izdat međunarodnu tjeralicu kad zabeštimam ovim poganim jezikom, ljude koji vam ostavljaju toliko prostora da svaki put možete još dublje udahnut! Koji me ne tjeraju na analizu svakog fucking postupka ili riječi! Volim ljude, volim  im otvorit srce i dušu,  iako sam u posljednje vrijeme svjesna činjenice da je onaj  krug pravih prijatelja više-manje uvijek isti. Šalu na stranu , Ivona je napravila odličan posao, u što nisam ni najmanje sumnjala! Nadam se da ovo nije naš zadnji susret ovakvog tipa! Ostalo je još malo dana do godišnjeg odmora! Polako skupljam libre, ostale zanimacije i selim! Selim iz grada i prašine! Pokušavam se dogovorit sama sa sobom da napravim pauzu od interneta nekih mjesec dana i usput vidim kako funkcionira život offline! Nadam se da mi nećete zamjerit :-) Već je jedna ura iza ponoći, ovaj post objavit ću sutra, a vi uživajte u ovom lipim slijama i sklapajte nova prijateljstva! Pričajte s ljudima o običnim i jednostavnim stvarima, ne tražite savršene razgovore.Nađite nekog s kim vam je ugodno i zabavno! Potrebno je vremena i vremena da strance pretvorite u prijatelje, a ako susret ne završi velikim prijateljstvom, bareć ćete znat  da ste pokušali! Sve je bolje nego buljit u tuđe živote i zamarat se dosadnim pričama! Jedno veliko Laku noć sebi, i jedno veliko Dobar dan Vam želim! Do skorog čitanja, stojte mi dobro
Veki

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Slike:Ivona Bezmalinović ( Insta bezminica  :-) )




7 comments:

Anonymous said...

predivne slike, baš volim vaš blog!

Unknown said...

Hvala vam puuuuuno, puuuuuuuno!

Kimiweisting said...

Prekrasne slike, vi Ivona, ambijent gdje su snimane, volim vaš blog...
Veliki pozdrav za vas..:-)

Stela said...

Divno, divno!

Ne znam što mi je ljepše, tekst ili fotografije!

A 'korist' od bloga je da nas uveseljavaš i inspiriraš svojim stilom, neopterećenošću, karizmom i vedrim pogledom na svijet. :)

Unknown said...

Hvala vam od srca!

Unknown said...

Stela draga lipo je to cut! To me najvise ispunjava! Uistinu mi nije do niceg drugog!

Anela Pasalic said...

Divne su fotografije :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...