Thursday 24 October 2013

Krivi prut

Pobjeći s mužem na dva-tri dana uvijek u meni probudi neke zatomljene emocije koje hoćeš-nećeš dnevna rutina itekako gurne pod tapet! Naglo se probudi romantičar u meni,ne puštam mu ruku dok hodamo gradom, osmijeh mi ne silazi s lica, a izgledom podsjećam na kakvu netom zatelebanu šiparicu koja samo trepće okicama! Obožavam ga imati samo za sebe i da, posesivna sam jako kad je u pitanju moje ´meso´. 
Scenarij bez djeteta ( neopisiv gušt-znat će svi  parovi s djecom) i besramno uživanje u stvarima koje smo radili dok smo bili momak i cura jednostavno nemaju cijenu!Ne znam za vas, ali meni je ljubav pokretač svega, i ako mi tu nešto ne štima jednostavno nisam u stanju disat! Zato u ovih 12 godina zajedničkog života nije prošao ni jedan dan da nismo razgovarali,a kad tu i tamo dođe do kakvog sukoba pravilo je jednostavno-na kraju dana oboje spavamo u istom krevetu! Nikakve odvojene sobe ne dolaze u obzir!
Ovaj put zbrisali smo na sjever.Avantura obično krene čim sjednemo u auto,dignem noge na šofer šajbu, raspalimo mjuzu i blesimo u prekrasnu prirodu, ili jednostavno pjevamo s Johnny Cashom,Tracy Champan,Elvisom i ostalom ekipom! Primjetiš kako si odjednom opušten i sretan i koliko ti je falila srodna duša za volanom!
Zamamna pustolovina kroz Lička bespuća uz hladno twist off pivce i grickalice, tu i tamo pokoji oblak i nakon par sati ludovanja po A1 sretno stigosmo u Zi Đi Bi!
Volim naš glavni grad i u Zagrebu se zaista osjećam kao kod kuće.Volim širinu i prostranost njegovih trgova, volim nepregledne zelene površine, volim ravnicu, maglu,oštru zimu , miris pomalo uspavane Save, fasade starih zgrada, miris jeseni, vrućih kestena, pa čak i jutarnju rosu koja mi svaki dan iznova sjeb* frizuru i natjera me da se osjećam ko prava merino ovca!
Svaka istinska ljubav povezana je s odgovornošću i željom da onome koga voliš učiniš nešto dobro i lijepo!
Tako sam provela s njim dva sata u Harley Davidson salonu gledajući motore,  a u kompenzaciju dobila fotkanje u starom Paromlinu 20 minuta prije večere na koju smo trebali stić! Dirnula me pomalo tužna atmosfera ovog velebnog zdanja.Iako je tri puta stradao u požaru do dana današnjeg na žalost nije obnovljen i zaista je prava šteta što  je i dalje samo ruševina u centru metropole.Zagreb je doista pun zanimljivih kulisa za fotkanje!Znam da moje fotke nisu profi i da blog ima puno zamjerki,ali jednog lijepog dana sve će to doć na svoje i zaista ću se potrudit malo više! Do tad bacite oko na Njegove slije! Ako ne ništa, trudio se meni za ljubav! Cijenim do neba :-))))
Čitamo se dalje,
Peace
V.







photos: Muž







6 comments:

Anonymous said...

svaka čast na postovima!! lipo pišete, iskreno... volim Vaš blog jer ima svega pomalo: mode, spize, arhitekture, razno raznih Vaših recenzija.. baš mi je gušt! baš ste prava moderna žena kakva bi i ja volila bit jednog dana :)
inače sam i ja iz Splita, a studiram u Zagrebu i obožavam ga!

evo baš sam osjetila potrebu za napisat pohvalu koja se odnosi, ne samo na ovaj post, već na cili blog!

pozdrav

Anonymous said...

A ja sretna da ste pronasli vrijeme za vas dvoje i iskoristili ga kvalitetno !Svaki od vas je pronasao nesto za sebe i ukljucio ovog drugog....to je ljibav na duge staze :)
V.vas

Unknown said...

Letim od ovih lipih rici! Hvala vam od srca sto pratite blog, a jos veca vam hvala sto uopce komentirate ove moje ludorije! Blog je miks svega i svacega, lagani kupus koji vristi da ga se dotjera malo! Gustajte kao i do sad, a ja cu se trudit bit sve osim dosadna! Lijep pozdrav i duboki naklon!
V.

Anonymous said...

Draga Vedrana,

nedavno sam sasvim slučajno otkrila tvoj blog i otad me uveseljava i inspirira svakog dana!

Pratim mnoge modne blogove pune savršenih modnih kombinacija, razvikanih dizajnerskih krpica i detalja, a kad se sve to stavi po strani ostane tek površnost, iskompleksiranost, nesigurnost. Kod tebe je upravo suprotno, zadivila me količina pozitivne energije, maštovitost i uživanje u malim stvarima.

Ostani tako divna i inspirativna!

Eleonora

Anonymous said...

Kad je ljubav u pitanju i još ovako divno prikazana ja ostajem bez riječi...

Divan blog!

Unknown said...

Drago mi je što je
Mu cephei na listi blogova koje pratite s takvim žarom! Uživanje u malim stvarima je zaista specijalnost i trudim se ne biti opterećena po pitanju mode! Tako me u gradu često vide u tuti i patikama pa me ne mogu spojit s osobom s bloga!Ne želim se pretvorit u lutku iz izloga, savršeno dotjeranu u svako doba dana.Volim slobodu da s djetetom radim djetinje stvari, a sređena to ne mogu i ne želim! Zato je i nastao ovaj blog! Da pustim svoj kreativni duh, nikako da se šepurim pred ljudima u svojim krpicama! Bit će tu još ponešto o ljubavi, to je moj život :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...