Friday 11 October 2013

Ćakulica prije vikenda!

S vremenom se sve stvari u životu tako lijepo poslože da je ponekad teško za povjerovat! Jednostavno te strah i veseliti se da se ne bi okrenule naopako i rasplinule  kao ružičasti balun od pjene! 
Najdivnije je kad čovjek dobije priliku da radi ono što ga veseli, da se budi ujutro sretan i da mu nije problem cijeli dan otezati papke ako sve to ima neku pozitivnu svrhu!
Sretna sam jer sam okružena ljudima koji prihvaćaju moje mane onakvima kakve jesu, i koji mi ostavljaju dovoljno prostora da mogu slobodno udahnuti i izdahnuti!
Danas sam provela jutro s mojom dragom prijateljicom koja me ujedno i fotka za blog! Nevjerovatno je koliko vremena i truda ona ulaže u sve ovo, a nema nikakve materijalne koristi! Nedavno nam se jedan barba jako začudio kad smo mu spomenule da ovo radimo za gušt, a ne za šolde! Ljudima je postalo nepojmljivo da nekome naprave nešto za gušt, za dušu, gratis, prijateljski! To me jako žalosti jer sam odrasla u okruženju di su moji roditelji i njihovi prijatelji zajedno gradili kuće,vikendice, nalijevali terace,jedni drugima postavljali pločice, kabele za struju, a kad bi sve završili okrenili bi janje ili koju drugu beštiju, i uz gitaru pivali do zore! Znam, znam, bila su to neka druga vrimena! Danas nema đabe ni u stare babe!  U stvari ima, ali jako rijetko!
Ove fotkice škljocnuli smo danas u splitskom đardinu.Dan je prekrasan i baš je nekako vruće za ovo doba godine! Netom prije svratile smo na buvljak i kupila sam prekrasnu Villeroy&Boch pepeljaru za neke sitne novce! Iako ne pušim nisam joj mogla odolit!
Volim se šalit s mojom fotićkom da imamo seksualnu vezu! Ja se otuširam, našminkam, obučem u finu robu, a ona me okine i pošalje doma! A poslije zajedno gledamo slike! :-)
Jučer sam se konačno vratila na moju najdražu ashtanga yogu i sreća da se na slikama ne vidi moj kronični muskulfiber! Škola je počela, ima jako puno crtanja, ali zaista uživam! 
Sad jurim dalje, čeka me krug oko Marjana s biciklom i fina večerica s mužem!
Ugodan ostatak dana i guštajte u vikendu! 
With love,
V.




photos: Barbara Kurtović



6 comments:

Anonymous said...

Ti si toliko pozitivna da je to zarazno :) Volim tu tvoju opustenost i energiju koju nam serviras u postovima i zelin ti jooos puuunopuuno inspiracije za dalje. Eh da, o kakvoj yogi je rijec, gdje ima i koliko je clanarina, veoma si me zainteresirala.

Anonymous said...

Tvoji postovi me baš vesele, danas kad san te vidila u đardinu i mogu ti reć da si jos ljepša i zanimljivija uživo :)

Tea | THE STYLISH MAFIA said...

Imam osjećaj da je danas većini lakše uputiti zluradu riječ zamaskiranu pod "konstruktivnu kritiku" (zbog meni i dalje nedokučivih razloga),nego naprosto nekoga iskreno pohvaliti bez da se od te pohvale profitira.
Jako mi se sviđaju te naočale, ali naprosto se bojim i zamisliti koji bi horor to bio da ih stavim na svoje okruglo lice :D

Unknown said...

Hvala vam svima na lipim ričima! Drago mi je kad vidim vaše komentare, bilo pozitivne ili negativne! Volim ljude koji se ne boje kazat svoje mišljenje, volim ljude koji su opće spremni nekom napisat nešto lijepo, volim ljude koji imaju osobnost! Inače nisam tip koji pati da ga se hvali i laska komplimentima, ali svakako mi je drago što vam se sviđa moj rad , bilo napismeno ili kroz slije!
Vi ste motiv za ići naprijed i još jednom veliko Hvalaaaaaaa!!!!!!!!

Anonymous said...

Divno! Sreća i optimizam zrače iz svake tvoje fotografije.
Drago mi je što si počela pisati na hrvatskom, zbog profesionalne deformacije dizala mi se kosa na glavi na neke pogreške! :) Lada

Unknown said...

Hvala Lado od srca! Pisati na hrvatskom na momente mi je puno teže! Moj engleski nije brilijantan , al znam ni da nije toliko loš s obzirom koliko ga koristim! Bilo je dosta ekipe iz ˝vani˝koja ga je uredno čitala! Ali k vragu, sad će gledat samo slike, a mi idemo dalje na našem lipom materinjem!Hvala još jednom što pratite blog, a ja ću se trudit i dalje da iz mojih tekstova zrači pozitiva i optimizam! Zato i jesmo tu!
Pozdrav i stojte mi dobro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...