Wednesday, 14 January 2015

Soel u radničkom okruženju!

Od zadnjeg snimanja s mojom dragom Barbarom prošlo je više od šest mjeseci! Kad smo izgubile svaku nadu da ćemo nastavit s našim putešestvijama po lipom Splitu gradu, jutros mi je sasvim spontano sinula ideja da se ipak negdje ˝okinemo˝ na brzinu! Totalno nespremne ( a i inače uglavnom sa sobom nosimo samo dobru volju) ,ali ipak pune entuzijazma, završimo u poduzeću ˝Cestar˝ na radost svih onih vridnih radnika kojima su dvije ženske, koje kao da su iz cirkusa ispale , ¨legle¨ kao naručene u sivo, hladno jutro, baš za vrime marende! Jedni su nas sumnjičavo pogledavali dok je druga grupa ipak odavala dojam da im naša prisutnost ne smeta ni najmanje! I tako smo se bacile na posao! Ja nju, ona mene, skini , obuci, maži, češljaj, zategni, okreni, dodaj, povuci, a onda je netko doviknuo:˝ Direktor!!!!! ˝ E jebiga, da sad ne napravimo sra** još većih razmjera, spakirale smo se i uvatile crtu , ali smo ipak najavile dolazak direktoru kako bi ga ovih dana u miru i tišini njegove kancelarije zamolile da nam ustupi još koju kulisu! Ma iskreno susret s direktorom izbjegle smo samo zato jer smo se smrzle! Neš¨ ti lika! Idemo dalje...!
Nakon Nove godine i blagdana bilo mi je potrebno vrime da se očistim od spize pa sam uglavnom zapela na blendanju, miksanju i šejkanju! Imam feeling da lagano postajem opsjednuta zdravom spizom, ali u kombinaciji s yogom zaista ne ide nego tako!Čišćenje jetre, čišćenje crijeva, čišćenje jezika,čišćenje uma i duše, yoga , čitanje, smijeh, ljubav  i eliminiranje određenih ljudi i pojava ,dovode polako da unutarnjeg mira kojem ionako svi težimo! Kako nisam osoba koja se može striktno držat pravila i živit strogo u reguli , odlučila sam da je vikend vrime za opuštanje u svakom smislu! Zbog svih obaveza koje sam si nametnula ne stignem više blogat tako često kao prije! Redovito dobijem pokoju vašu poruku da vam nedostaju moji postovi, i zaista hvala vam na tome! Inače Instagram je moja omiljena društvena mreža pa ako vas bilo šta zanima možete me naći tamo!
Nekako mi je od lita vrime proletilo ka ludo! Škola je završila, još samo da odradim reviju za diplomski ,u peti mjesec, pa da zatvorimo još jedno poglavlje u životu! Odlučila sam ako se ikad budem bavila dizajnom u životu, da ću radit isključivo po jedan komad! Štancanje me užasno iscrpljuje i ne zanima ni najmanje!
Ova Soel majica djelo je Sonje Lamut , naše hrvatske dizajnerice, i mogu vam reći da jako volim njene stvari i s njima imam super iskustvo! Kvaliteta i udobnost su na prvom mjestu! Nadam se da vam se sviđa današnja kombinacija iako sam od želje da što prije stanem ispred fotićke, nabacala na sebe svega i svačega! Da slučajno ne fali ništa, baš onako u mom stilu! A sad idem završit juhu, bia bi red da sta ubacim u kljun danas, već me pomalo vata debuleca! Do skorog čitanja, stojte mi dobro,
Veki

Slije : Barbara Kurtović( Fotićka)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...