Wednesday 2 July 2014

Ajmo malo o sisama!

Posljednjih  dana po butigama  nalijećem na uplakane tinejđerice koje se silom trude popuniti košarice na grudnjaku kupaćeg kostima , i to obično u pratnji prijateljice 85 D, koja zadovoljno, uz smješak, maše jadnici pred licem svojim visoko podignutim dudama!
Sjećam se jednom davno da sam i sama bila dobra četvorka, ali nakon dojenja i gubitka kilograma stanje se svelo na - Ne dirajte mi ravnicu ili što bi rekli u Splitu- Ravna ka letva! Depresija totalna! Dugo sam se bavila mišlju da si stavim malo silikona unutra! Mužu , koji inače ne preferira baš prsate žene, ideja se činila blesava, ali podržavao je moju odluku! Sretna žena , sretna obitelj!  Iz sezone u sezonu kupovina kupaćeg kostima bila mi  je poput najgore  noćne more, a onda sam pronašla divan push up i odjednom nisam mogla obuzdat ono malo mižerje! To je klapalo, skakalo, ljuljalo, štršalo, stremilo u visine dok se jednog od posljednjih dana ljeta, crvena u licu od sunca, požutjele kose i tih falših duda od spužve, nisam osjetila kao da to nisam zapravo ja, i da u suštini ne želim bit Pamela Anderson! Skinula sam svoje mokre dude i spremila ih u boršu! Odjednom sam si postala totalno cool ! Mogla sam mirne duše  nosit haljine otvorenih leđa, nije me ništo smetalo, ni davilo! Nije bilo žica ni košarica, samo divan osjećaj slobode! Košulje i odjeću sam zatvarala na prsima bez pola muke,nakit je stajao kako treba, i izgledala sam nekako manje i tanje! Kao da me netko ubacio u mašinu za rublje i oprao na 95 °! Danas ,kad sam u naletu PMS i nakratko postanem sisojka, trudim se dobro ih potisnut u najuži topić dok ne prođe navala estrogena i ekipe! U DM-u sam pronašla naljepnice boja kože,u obliku cvjetića, koje po potrebi zalijepim, ako baš moram izgledat turbo elegantno! Srećom oblik im je ostao nepromijenjen!Na zadnjem  pregledu kod onkologa moja divna doktorica se oduševila kad sam samo podigla majicu i rekla da ne nosim više ono sr**** od spužve! Navodno je puno zdravije pa se još slađe ufuram u svoj - Žena iz plemena look!
U svakom slučaju dobro promislite prije odluke da povećate grudi, da ne bi bilo ugradi pa vadi!
Da sam ih kojim slučajem stavila , sad bi ih zubima izvadila! Ovim putem skužajem se svim mojim dragim prijateljima koje sam godinama ˝masirala˝ pričom o ljepoti bujnog poprsja i žaljenjem za istim! Gotovo je, napokon! Nema više ostvrtanja za svakom dekoltiranom sisom, žene s istima gledam ravno u oči, nema više plana o štednji za silikone, nema više cjelodnevnog sušenja nakon izlaska iz mora, nema više push up momenta, ni uzdisanja kod kupovine kostima! I da, nema nepotrebne anestezije!  Ove breskvice othranile su jedna mala gladna usta i to mi je najveći ponos! A onih dvadesetak tisuća kuna ipak je ostalo u fondu :-)
Isplatilo se stvari sagledat iz drugačije perspektive! Da se barem i u drugim stvarima ovako lako razuvjerim!
Odjavljujem se, nema više!
Laku vam noć drage moje od 70A pa sve do 90 F !
Ne dirajte mi ravnicu :-)
Veki




 










Photos: Pinterest





8 comments:

WearEatLove said...

Dobra odluka! Odličan tekst! <3

Anonymous said...

lajkam! :)

Unknown said...

Hvala vam od srca! Pozdrav iz Splita!

Anonymous said...

Pozitivan i nadahnjujući tekst, bravo!

Moje su oduvijek bile poveće, što mi je užasno smetalo jer sam niska i sitne građe. No, kao što si i sama rekla, čovjek s vremenom nauči prihvaćati svoje nedostatke- u mom slučaju višak :-) i shvati da nema smisla osjećati se loše u vlastitoj koži.

I divne su sličice, kao uostalom i cijeli blog!

Anonymous said...

Bravo. Odličan tekst. Samo bi Vas molila naziv tih naljepnica iz Dm-a. Hvala. Lp:))

Unknown said...

Hvala svima! Joj ubijte me ali naziv ne znam, trenutno sam bez pa ne mogu procitat! Ali pakirane su u prozirno-rozu ambalazu! Ima ih i u Bipe takodjer, na odjelu donjeg rublja! Pitajte prodavacicu, znat ce sigurno!

Unknown said...

Upravo tako! Ali to dolazi s godinama zar ne?! Hvala vam sto pratite Mu cephei :-))))

Teta Logopedica said...

Genijalan post!!!! Nasmijala sam se i poistovjetila s ovim dijelom dojenja - vidit ću kad prođe taj period na što će moje bogatstvo ličit!! Pozdrav :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...