Thursday 23 January 2014

Onako usput!

Nemam puno vrimena za tip- tip, jerbo se zvijer diže za po ure, a čeka me još masa  stvari za obavit pa ću ukratko rezimirat posljednji tjedan da usput i sebi predočim sliku di se u stvari nalazim :-)
Najviše sam zaokupljena školom i kao pravi đak ispunjavam svoje obaveze i zadatke! Radili smo kolaž inspiracije na haljinu koju ćemo predstavit na Sajmu vjenčanja sljedeći vikend.Za moj rad inspiraciju pronalazim prvenstveno u jakim ženskim ličnostima poput Grete Garbo, Audrey Hepburn, Joan Crawford, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot ...
One su inače moj uzor, i kad zamišljam manekenku koja će nosit moju haljinu vidim jednu snažnu mladu ženu koja ima izgrađene stavove,koja poštuje prvenstveno sebe i koja umije hodat visoko uzdignute glave ! Ne samo pistom, već i kroz život! Još uvijek ne znamo tko će biti odabran na castingu i ne mogu kao pojedinac puno utjecati na odluku žiria, ipak nije ovo moja osobna  revija ! Isto tako ograničeni smo šminkom i frizurom, muzičkom podlogom! Automatski mi je i mašta limitirana u neku ruku! Ali bit će zanimljivo u svakom slučaju! Malo ćemo se družit uz čašicu šampanjca i proslavit s profama naš  prvi kreativni uradak!
Ovaj tjedan sam živjela u autu više nego inače! Već mi se nakuplja i celulit na dupetu i krajnje je vrijeme da počmem hodat! Jel vi hodate drage moje ili parkirate doslovno ispred vrata?
I muž je u nekoj ludoj kreativnoj fazi, trenutno mi iz garaže dopiru zvuči cirkularne pile i ne usudim ga se uopće ometat! Nema boljeg osjećaja nego kad se partneri nađu u istom filmu sa potpuno drugim temama! Vidimo se na ručku i večeri, poljubimo u letu, kratko si opišemo dan, plan i program i obično zagrljeni zaspemo da ni svjesni nismo koliko stvari nam se taj dan izdešavalo!
Čitam poeziju zadnjih dana....Pjesme koje je pisala moja teta...Partila je na onaj svijet i ostavila mi plavu fasciklu  s požutjelim listovima ispisanu prekrasnim stihovima...Pomalo otkrivam na koga sam zapravo nalik. Čudni su putevi Gospodnji i tijek situacija koje nas prate kroz život....
Kad čovjek spozna da smo na ovom svijetu samo u prolazu , osjeti onu pravu čaroliju življenja...
Prije nego počmem filozofirat, kupim prnje i gibam odavde ! Postao mi je luksuz boravak na netu, ali nije mi ni malo žao!
Slike koje ćete upravo vidjeti klikali smo danas, bez nekog posebnog plana! Onako, usput!
Hope You like it!
Kiss & Hugs

 Zdravi i veseli bili,
Peace, V.

P.S. Video prilog- IL POSTINO trailer !
Jedan od mojih omiljenih filmova!






Slike:Barbara Kurtović


5 comments:

Anonymous said...

Divna ženo, jel mi možeš reći koje je marke tašna? Divim se tvojoj životnoj filozofiji koja se vidi iz tvog bloga! Poljubac iz Beograda!* Mira

Unknown said...

Hvala ti Miro draga! Potdravi mi Beograd! Nekad smo zestoko partijali na Dunavu! Tasna je LV, proljece 2010! Poklon od moje ruske prije!

Kimiweisting said...

Draga Vedrana, sve pohvale za dvoj blog, prelijepe slike,crtice iz svakodnevnice, sve u svemu prelijepo... i zato dobro veče i laku noć..:-)
Kimi

Anonymous said...

Sjajno kao inače! Volim gledati i tvoje starije postove, što ih više gledam, to su mi bolji. :-)

Koji ti je outfit s bloga najdraži?

Unknown said...

Hvala od srca! Najdrazi outfit mi je gdje sam u bijeloj cipkanoj haljini na Hvaru proslo ljeto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...